Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Večne odhalená modelka na nespoznanie: Ako v skafandri… Fúha, musela byť fakt zima!

Emily Ratajkowski Zobraziť galériu (2)
Emily Ratajkowski (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Emily Ratajkowski (32) je vo svete známa ako najviac vyzlečená modelka. Krásna brunetka je na svoje telo patrične hrdá a pravidelne ho pretŕča v Evinom rúchu. A v minulosti ju nezastavilo ani chladnejšie počasie. O to väčším prekvapením bol jej najnovší outfit. Vyzerala akoby bola v skafandri... Tak to musela byť fakt veľká zima!

Modelka Emily Ratajkowski je známa tým, že sa veľmi rada a pravidlene pretŕča v Evinom rúchu. Či to je v spoločnosti alebo ide len vyvenčiť psa, nahodená je tak, aby svojimi krivkami provokovala. A v minulosti ju nezastavilo ani chladné zimné počasie. O to väčším šokom je, keď sa niekde objaví zahalená. 

Galéria: Emily Ratajkowski sa aj počas tehotenstva pretŕčala nahá.

Takým prípadom bola aj jej nedávna prechádzka so psom v uliciach New Yorku. A paparazzi ju ledva spoznali. Krásna modelka mala totiž na sebe voľné nohavice, tenisky, mikinu a hrubú bundu, do ktorej sa celá zababušila. Na hlavu si stiahla aj kapucňu a na oči dala čierne okuliare.

Doslova vyzerala, akoby bola v skafandri. Takto zahalenú ju totiž azda ešte nikto ani nevidel. Či jej išlo o to, aby pre tentokrát zostala inkognito alebo bola vonku skrátka len veľká zima, to sa už zrejme nedozvieme. 

Večne odhalená modelka na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Emily Ratajkowski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu