Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sexi outfit schudnutej Rihanny: Erotické body a… Pozor, nech neskončíš s holým zadkom!

Rihanna Zobraziť galériu (2)
Rihanna (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Len koncom augusta sa zo speváčky Rihanny (35) stala dvojnásobná mamička. A veľmi rýchlo sa opäť dostala do formy. Veď hoci od pôrodu uplynulo len 5 mesiacov, už svoje krivky opäť predvádza v sexi outfitoch. V týchto dňoch ju paparazzi nafotili cestou do reštaurácie. Oblečené mala erotické body a... Pozor, nech neskončíš s holým zadkom!

Rihanna je hrdou mamičkou dvoch synov. Meno prvého, ktorý sa narodil v máji 2022, prezradila až o rok neskôr. A aj meno druhého, ktorého priviedla na svet v auguste 2023, zatiaľ drží v tajnosti. Miesto detailov o svojich drobcoch, ohuruje pohľadom na popôrodnú figúru. Veľmi rýchlo sa jej totiž podarilo dostať opäť do formy. 

Galéria: Rihanna má sexepílu na rozdávanie.

Dôkazom sú aj najnovšie zábery, ktoré sa v týchto dňoch podarilo nafotiť paparazzom v Santa Monice. Hudobná hviezda mala práve namierené do reštaurácie Giorgio Baldi, kde mala naplánovanú večeru s priateľmi. A poriadne sa na to vymódila. Nahodená bola v cukríkovoružovom erotickom body a... 

To doplnila veľkým čiernym kabátom a obrovskými roztrhanými rifľami. Tie boli až tak veľké, že pri každom kroku si ich speváčka musela pridŕžať. Plavovláska určite stokrát oľutovala, že si nezobrala iné nohavice alebo aspoň opasok. Stačil totiž jediný chybný krok a ruky inde, ako na rifliach a hviezda mohla skončiť s holým zadkom. 

Sexi outfit schudnutej Rihanny:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Rihanna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu