Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nádherná NOVINKA speváčky Rihanny (35): Stala sa 2-násobnou mamou!

Rihanna Zobraziť galériu (2)
Rihanna (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Tešia sa z ďalšieho potomka! Viaceré zahraničné média potvrdili radostné správy o tom, že speváčka Rihanna (35) porodila svoje druhé dieťa. Podľa prvých informácii sa spolu so svojím partnerom ASAP Rockym (34) radujú z druhého spoločného chlapčeka.

Speváčka sa z narodenia svojho prvého potomka tešila v máji minulého roka a skôr, než svetu oznámila jeho meno, sa počas Super Bowl predviedla s tehotenským bruškom a všetkým tak dala najavo, že je v radostnom očakávaní opäť. 

V posledných týždňoch sa následne špekulovalo, kedy Rihanna porodí. Podľa najnovších informácii to však vyzerá tak, že hudobníčka a jej partner sa už tešia z narodenia ich druhého chlapca. Túto radostnú novinku prezradili viaceré zahraničné médiá, vrátane TMZ, ktorý túto správu potvrdil ako prvý.

K pôrodu sa zatiaľ nevyjadril ani jeden z rodičov a zdroje z ich okolia tvrdia, že sa to tak skoro ani nestane. „Rihanna a ASAP si budú prvé dni po narodení ich dieťatka užívať mimo pozornosti verejnosti a nemajú v pláne ho ukazovať," potvrdil človek z ich okolia pre magazín ET„Rihanna momentálne cíti, že jej rodina je kompletná. Presne po tomto túžila," doplnil ďalší zdroj pre People.

Rihanna
Zobraziť galériu (2)
Rihanna  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: RihannaASAP Rocky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu