Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Česká Miss (25) PREHOVORILA o vzťahu s americkou hviezdou (42): Prvé DETAILY!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram LP)

LOS ANGELES/PRAHA - Počas vianočných sviatkov sa prevalilo, že americká speváčka LP (42) zbalila českú Miss Ivetu Maurerovú (25). Svoj vzťah dvojica oznámila na sociálnych sieťach zamilovanou fotkou. Aktuálne mladá Češka o vzťahu s americkou hviezdou prehovorila... Prezradila prvé detaily!

Keď sa na 2. sviatok vianočný speváčka LP pochválila fotkou so svojou novou priateľkou, okamžite obletela celý svet. Vo vytržení boli predovšetkým české médiá - americká hviezda totiž zbalila redaktorku z televízie Nova a Miss Českej republiky z roku 2018 Ivetu Maurerovú. „Šťastné sviatky a veľa lásky vám všetkým,“ napísala k záberu. 

Žiadne detaily o novom vzťahu však neprezradila. Urobila tak až mladá Češka, ktorá sa rozrozprávala pre svojho zamestnávateľa. „Vo vzťahu sme skoro 5 mesiacov a veľmi si to užívame,“ prezradila Maurerová pre televíziu Nova s tým, že nikdy nebola šťastnejšia. 

„Je to najlepší človek, akého som kedy spoznala, a ja som veľmi šťastná, že môžem mať po boku úžasného a láskavého človeka s tak zlatým srdcom. Vážim si toho, a áno, som zamilovaná až po uši od prvého momentu, kedy som ju zbadala,“ prezradila Iveta, ktorá aktuálne žije v Los Angeles.

Viac o téme: LPIveta Maurerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu