Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Americká hviezda natáčala v Prahe klip: Vášnivé BOZKY so známou Slovenkou!

Speváčka LP natáčala videoklip v Prahe. Zobraziť galériu (5)
Speváčka LP natáčala videoklip v Prahe. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - LP alebo vlastným menom Laura Pergolizzi (42) je svetoznámou speváčkou. Hviezda z USA sa v týchto dňoch nachádza u našich západných susedov, kde natáča videoklip. A poriadne sa tam odviazala. Bozkávala sa so známou Slovenkou (34)!

Reč je o muzikálovej herečke Radke Pavlovčinovej, ktorá síce pôsobí v susednom Česku, no je rodáčkou zo Slovenska. Speváčka si v minulosti zahrala už aj v klipe amerického rapera Kanyeho Westa. No a najnovšie si ju na spoluprácu vybrala samotná Laura Pergolizzi, známa ako LP. 

Americká hviezda natáčala v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: archív R.P.)

„Bola som veľmi nervózna z náho prvého stretnutia, či sa jej budem páčiť, či som tá, ktorú hľadá. A aj ja som bola veľmi zvedavá, či ona je v skutočnosti tak kúzelná, ako pôsobí,“ vyjadrila sa pre český Blesk Pavlovčinová. A v klipe k piesni One Like You si Slovenka s americkou hviezdou strihla aj poriadne sexi scénu. 

Dvojica sa tam vášnivo bozkáva. „Bola neuveriteľne priateľstá. Hovorili sme o Prahe, o jej cestách a koncertoch, o ľuďoch a medziľudských vzťahoch. Bolo to úžasné a mne prišlo, že ju poznám celý život,“ pochvaľovala si Radka a dodala: „Dokonca nás po natáčaní všetkých pozvala na drink.“ Spomínaný videoklip bude mať premiéru už zajtra o 18:00. 

Americká hviezda natáčala v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: archív R.P.)

Viac o téme: LPRadka Pavlovčinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu