Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Americkú herečku zneužíval SLÁVNY OTEC: Prvýkrát ju ZNÁSILNIL deň pred svadbou!

(Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Americká herečka Mackenzie Phillips (64) prvýkrát o svojej mrazivej minulosti prehovorila pred 14 rokmi. Odhalila, že roky udržiavala incestný vzťah so svojím otcom, spevákom kapely The & the Papas Johnom Phillipsom (†65). A aktuálne prehovorila opäť - vraj ju po verejnom priznaní zavrhla vlastná rodina!

Americká herečka Mackenzie Phillips prevýkrát prehovorila o svojej mrazivej minulosti v autobiografii s názvom High On Arrival. Popísala v nej, že desať rokov udržiavala incestný milostný pomer s vlastným otcom, slávnym hudobníkom zo skupiny The Mamas & the Papas Johnom Phillipsom. A aktuálne o ňom herečka prehovorila opäť.

Na youtube natočila spolu so svojou nevlastnou sestrou Chynnou Phillips Baldwin spoveď. „Patril medzi mojich najobľúbenejších ľudí na celom svete. Ale mal aj svoju temnú stránku. Bol komplikovaný, mal niekoľko rôznych vrstiev,“ spomenula vo videu Chynna. Mackenzie vo svojej knihe spred 14 rokov popísala, že ju jej otec prvýkrát znásilnil, keď mala 19 rokov. 

Bolo to noc pred jej svadbou s manažérom talentov Jeffom Sesslerom. Obaja vraj boli pod vplyvom drog a alkoholu a nasledujúcich 10 rokov udržiavali incestný pomer. „Ľudia ma dosť trollia a kritizujú za to, že som mu odpustila. Ale odpustenie je pre mňa, nie pre toho druhého človeka. Odpustenie neznamená, že súhlasím s tým, za čo mu odpúšťam,“ prezradila v novom videu. 

Podľa jej slov je to veľmi komplikované, no má v duši mier. Ten musela hľadať veľmi dlho. Po vydaní spomínanej knihy v roku 2011 totiž nezožala kritiku len od verejnosti, ale chrbtom sa jej otočila aj vlastná rodina. Mnohí jej príbuzní sa s ňou nerozprávajú dodnes. 

Viac o téme: Mackenzie PhillipsJohn Phillips
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu