Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávna herečka už NOVÉHO MILENCA netají: Opäť ich spolu načapali... Aha, aká je šťastná!

Joe Jonas a Sophie Turner už viac netvoria pár. Zobraziť galériu (2)
Joe Jonas a Sophie Turner už viac netvoria pár. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Neskrývajú sa! Spevákovi Joe Jonasovi a herečke Sophie Turner v priebehu tohto roka skrachovalo manželstvo. V živote dvojnásobnej mamičky je však už nový muž. Je ním britský aristokrat Peregrine Pearson.

Už začiatkom novembra sa v médiách objavili fotky Sophie a Pearsona, ako sa bozkávajú. Dnes je zrejme, že nešlo len o taký románik a vzťah tejto dvojice sa stále vyvíja. 

Ruka v ruke ich paparazzi zvečnili aj v týchto dňoch na prechádzke Londýnom. Ani teraz nechýbali bozky a slávnej herečke neschádzal úsmev z tváre. 

Slávna herečka už NOVÉHO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Sophie Turner a Joe Jonas začali spolu randiť v roku 2016. O rok na to ju spevák požiadal o ruku. V roku 2019 po odovzdávaní cien Billboard Music Awards sa vzali v Las Vegas. Potom nasledovala luxusná svadba vo Francúzku. Dvojica má spolu dve deti. V roku 2023 oznámili, že ich láska je minulosťou. Žiadosť o rozvod podal Joe. 

Peregrine Pearson bol začiatkom tohto roka tiež ešte spájaný s inou ženou. A to s gréckou princeznou Olympiou. Rozišli sa podľa všetkého krátko pred tým, než sa začal stretávať so Sophie. 

Viac o téme: Sophie TurnerPeregrine Pearson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu