Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásna herečka šokovala RADIKÁLNOU ZMENOU IMIDŽU: Fanúšikovia si jej nový vzhľad nevedia vynachváliť!

Kate Beckinsale Zobraziť galériu (2)
Kate Beckinsale (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Fanúšikovia americkej herečky Kate Beckinsale (50) neverili vlastným očiam. Počas tohto týždňa totiž na svojich sociálnych sieťach zverejnila zábery, na ktorých sa predviedla s blond vlasmi. Svoj nový vzhľad následne predviedla aj v spoločnosti.

Hviezdna herečka sa preslávila vďaka veľkému množstvu hviezdnych úloh, v ktorých sa počas svojej kariéry objavila. Okrem toho si ju však fanúšikovia obľúbili aj pre jej krásu, ktorej súčasťou boli dlhé roky jej tmavé vlasy. 

Tomuto výzoru je však na určitý čas koniec. Beckinsale totiž prekvapila svojich fanúšikov na sociálnej sieti Instagram, kde ukázala svoj nový účes. Na ňom najviac zaujala blond farba, ktorá umelkyni veľmi pristala. 

Fanúšikovia okamžite na zmenu zareagovali a túto voľbu Beckinsale vychválili. „Blond vlasy ti neskutočne pristanú," napísal jeden z nich. „Vyzeráš naozaj úžasne," pridal sa ďalší. Svoj vzhľad následne predviedla aj na piatkovej akcii s názvom The Hollywood Reporter's Women a zábery herečky okamžite zaplavili internet. 

Kate Beckinsale
Zobraziť galériu (2)
Kate Beckinsale  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kate Beckinsale
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu