Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Hercovi z filmu Sám doma diagnostikovali RAKOVINU: Rodina prosí o pomoc!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Americký herec Ken Hudson Campbell (61) sa počas svojej dlhoročnej kariéry objavil vo viacerých známych filmoch, ako je napríklad Sám doma. Na konci októbra mu však doktori diagnostikovali rakovinu a teraz ho čaká liečba. Tá bude finančne náročná, preto jeho rodina prosí o pomoc aj jeho fanúšikov.

Ken Hudson Campbell sa venuje herectvu 35 rokov, počas ktorých sa objavil vo viacerých známych počinoch. Na svojom konte má roly vo filmoch Armageddon, Groundhog Day a objavil sa aj v Sám doma, kde si zahral Santu.

Na konci októbra mu však diagnostikovali rakovinu. Tumor v ústach sa rozšíril aj na jeho zuby a herec tak musí podstúpiť náročnú 10-hodinovú operáciu. Počas nej mu odstránia veľkú časť sánky a následne musí podstúpiť chemoterapiu. 

Liečba však bude veľmi nákladná a jeho rodina sa preto rozhodla poprosiť o pomoc. Na stránke GoFundMe mu zriadila účet, na ktorom mu môžu fanúšikovia posielať peniaze, ktoré bude v týchto chvíľach potrebovať. Jeho cieľ 100-tisíc dolárov sa darí pomaličky napĺňať a momentálne mu k tejto sume chýba 35-tisíc.

„Ken je rodinný muž. Je to milujúci otec dvoch detí s túžbou žiť. Baví ho herectvo, písanie a šport. Je možné, že táto procedúra ovplyvní jeho schopnosť pracovať ako herec. Žiadame vás o pomoc, aby sa mohol Kenny vyliečiť a stráviť s jeho rodinou a priateľmi viac času. Každá modlitba, pozitívna myšlienka, dolár alebo gesto znamenajú pre našu rodinu veľmi veľa," napísali jeho blízki. 

Ken Hudson Campbell
Zobraziť galériu (2)
Ken Hudson Campbell  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Ken Hudson Campbell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu