Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Fanúšikovia v slzách: Zomrela hviezda Rockyho... Emotívne slová Stalloneho!

Burt Young, Sylvester Stallone
Zobraziť galériu (2)
Burt Young, Sylvester Stallone (Zdroj: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM))

LOS ANGELES - Fanúšikovia legendárnej filmovej série Rocky sa počas včerajšieho dňa dozvedeli smutnú správu. Tento svet totiž navždy opustil herec Burt Young (†83), ktorý si v nej zahral nezabudnuteľnú postavu Paulieho, za ktorú si vyslúžil nomináciu na Oscara.

Burt Young sa najviac zviditeľnil po boku Sylvestera Stalloneho vo filmovej sérii Rocky. Tam si zahral jeho najlepšieho kamaráta a zároveň švagra. Za túto úlohu bol v roku 1976 dokonca nominovaný na Oscara. Počas včerajšieho dňa sa však filmový svet dozvedel veľmi smutnú správu.

Burt Young, Sylvester Stallone
Zobraziť galériu (2)
Burt Young, Sylvester Stallone  (Zdroj: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM))

Young totiž vo veku 83 rokov zomrel, čo pre The New York Times potvrdila jeho dcéra Anne. Tá uviedla, že herec zomrel 8. októbra. Žiadne detaily a ani príčina smrti však zatiaľ nie sú známe.

S umelcom sa už prostredníctvom sociálnych sietí rozlúčilo viacero známych hercov. Na svojho kolegu nezabudol ani spomínaný Stallone, ktorý na Instagrame uviedol: „Môjmu drahému priateľovi Burtovi Youngovi. Bol si úžasným mužom a umelcom. Mne a aj celému svetu budeš veľmi chýbať. Odpočívaj v pokoji," napísal herec.

 

Viac o téme: Sylvester StalloneBurt Young
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu