Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Otec hviezdnej Miley Cyrus sa oženil: KRÁSNA NEVESTA by mu mohla byť dcérou!

Billy Ray Cyrus
Billy Ray Cyrus (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Svoju lásku spečatili svadbou! Otec slávnej speváčky Miley Cyrus - Billy Ray Cyrus (62) prežíva krásne chvíle. Ako na svojom profile na sociálnej sieti Instagram známy country spevák prezradil, 10. októbra sa oženil s krásnou Austrálčankou vystupujúcou pod menom Firerose (34). Pozrite sa, ako im to počas ich veľkého dňa svedčalo!

Rodičia hviezdnej Miley Cyrus majú za sebou manželstvo plné búrlivých rozchodov a svojej láske viackrát dali druhú šancu. V novembri 2022 však vyšlo najavo, že Billy Ray a Tish sa po 28 rokoch manželstva definitívne rozviedli. Obaja však našli svoje šťastie po boku niekoho iného. 

Sympatická blondínka sa len nedávno vydala za svalnatého herca Dominica Purcella, ktorý sa preslávil účinkovaním v obľúbenom seriáli Prison Break. 

Do manželstva však v týchto dňoch opäť vstúpil aj jej ex. Billy Ray Cyrus sa totiž oženil s o 28 rokov mladšou umelkyňou Firerose. „10. október 2023 už navždy bude tým krásnym, radostným dňom, keď sa naše duše spojili do jednej v tom posvätnom zväzku. Bola to tá najdokonalejšia éterická oslava lásky, akú sme si kedy mohli predstaviť,” uviedli okrem iného šťastní novomanželia. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Viac o téme: Billy Ray CyrusFirerose
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu