Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Štyrikrát rozvedená Dr. Quinnová (72) je stále veľká kočka: Svetu ukázala NOVÉHO MILENCA!

Jane Seymour Zobraziť galériu (3)
Jane Seymour (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Je zamilovaná a priam žiari! Kto by si nepamätal legendárnu doktorku Quinnovú, ktorá sa svojho času objavovala na našich televíznych obrazovkách a získala si srdce nejedného diváka. Jej predstaviteľka Jane Seymour má neuveriteľných 72 rokov a rozhodne nepatrí do starého železa. Veď posúďte sami!

Kedykoľvek sa Jane Seymour objaví v spoločnosti, svojou krásou a šarmom vyrazí dych hádam každému. Herečka totiž pôsobí dojmom, akoby vôbec nestarla. Nie je tajomstvom, že zdravý životný štýl je pre ňu samozrejmosťou a rovnako tak aj pravidelný pohyb. To jej fanúšikovia, ktorých má na sociálnej sieti Instagram viac ako 325-tisíc, dobre vedia. 

Príjemným prekvapením však pre nich boli zábery, ktoré herečka zverejnila v uplynulých dňoch. Podelila sa s nimi totiž o fotku so svojou láskou - novým partnerom, ktorým je gitarista a spevák John Zambetti, známy z kapely The Malibooz. „Nikdy som nebola šťastnejšia,” napísala k záberom zamilovaná herečka. 

Jane Seymour
Zobraziť galériu (3)
Jane Seymour  (Zdroj: Instagram/ janeseymour)

Jane Seymour
Zobraziť galériu (3)
Jane Seymour  (Zdroj: Instagram/ janeseymour)

Za zmienku stojí, že zamilované zábery a nového frajera jej komentoval aj herecký kolega Joe Lando, s ktorým v ikonickom seriáli stvárnili zamilovanú dvojicu. „Je skvelé vidieť ťa takú šťastnú. John je naozaj milý chlapík,” napísal seriálový Sully. „Ďakujem Joe, od teba to pre mňa veľa znamená,” reagovala Jane. 

Jane Seymour v láske príliš veľa šťastia nemala. Za sebou má totiž štyri nevydarené manželstvá. Jej prvým mužom v priebehu rokov 1971-1973 bol britský divadelný režisér Michael Attenborough. Ako druhému povedala svoje "áno" v roku 1977 Geoffreymu Planerovi. Ich manželstvo rozviedli po roku. Herečkiným tretím manželom bol podnikateľ David Flynn (1981 - 1992), s ktorým má dcéru Katherine a syna Seana a vďaka ktorému skončila úplne bez peňazí a takmer bez domova. Poriadne krutú ranu jej uštedril aj jej štvrtý manžel - James Keach (1993 - 2015). S ním má dvoch synov - Kristophera a Johna. Ich vzťah stroskotal kvôli jeho nevere. 

Viac o téme: Jane Seymour
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu