Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

73-ročná Doktorka Quinnová na odovzdávaní cien ohúrila: Rovesníčky pri pohľade na ňu porazí!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: cbs)

AUSTIN - Tá hádam vôbec nestarne! Už nejedna šesťdesiatnička si zrejme pri pohľade na Jane Seymour (73) povzdychne, ako to tá ženská robí. Slávna herečka, ktorá sa po celom svete preslávila ako Doktorka Quinnová, totiž na svoj vek nevyzerá a kdekoľvek sa zjaví, púta pozornosť dokonalým vzhľadom. Inak tomu nebolo ani na víkendovom odovzdávaní cien CMT Music Awards.

Galéria: Jane Seymour

Bezchybný účes a mejkap, očarujúci úsmev, či šaty lichotiace jej štíhlej postave. Herečka Jane Seymour veľmi dobre vie, čo jej pristane. Prípravu nepodcenila, ani keď sa v nedeľu chystala na odovzdávanie hudobných cien. Ako v jej prípade býva zvykom, vyzerala fantasticky a pozornosť prítomných fotografov si celkom užívala. 

Jane Seymour
Zobraziť galériu (2)
Jane Seymour  (Zdroj: Profimedia)

Niet pochýb, že Jane dbá nielen o svoju figúru, ale usiluje sa, aby aj jej celkové nastavenie bolo pozitívne. „Myslím si, že v prípade žien neexistuje akýsi dátum "spotreby". Často sa ma pýtajú, či by som nechcela vrátiť čas a byť mladšia, ale ja to odmietam. Môj život je naplnený a ja som oveľa rozumnejšia,” uviedla v nedávnom rozhovore na margo starnutia známa sedemdesiatníčka. 

Predstaviteľka doktorky Quinnovej sa usiluje podporiť aj iné ženy. „Svet je proti starnutiu. Nenávidíme ho a keď vidíme vrásku, či šedivé vlasy, tak nás to desí. Ale treba sa na to pozrieť z druhej strany. Môžete si užívať toto obdobie života, byť, kým chcete a robiť, čo chcete,” povedala pre Hello!  nestarnúca umelkyňa. Tá prehnané zákroky kvôli svojej hereckej profesii odmieta.  

Viac o téme: Jane Seymour
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu