Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Veľká NOVINA hviezdy Beverly Hills 902 10: ZÁSNUBY... Wau, to je ale prsteň!

Brian Austin Green a Sharna Burgess Zobraziť galériu (2)
Brian Austin Green a Sharna Burgess (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Hviezda úspešného seriálu Beverly Hills 902 10, Brian Austin Green (50), prežíva vo svojom súkromí obrovskú radosť. Po dvoch mesiacoch totiž vykričal do sveta, že sa zasnúbil so svojou partnerkou Sharnou Burgess (38). Wau, pozrite na ten prsteň!

Posúvajú svoj vzťah o krok ďalej! Reč je o hercovi z Beverly Hills 902 10 Brianovi Austinovi Greenovi a jeho partnerke, tanečnici Sharne Burgess. Veľkú novinu dvojica oznámila až po dvoch mesiacoch v piatkovej epizóde rádiového podcastu iHeart „Old·ish“. 

„Požiadal ma o ruku!“ pochválila sa budúca nevesta spolumoderátorovi šou Randymu Spellingovi. Herec potom prezradil, že tak urobil počas svojej oslavy 50. narodenín, ktoré mál v júli. „Povedal som si, že toto je na to ideálne miesto,“ vysvetlil. Dvojica vyšla na poschodie do ich spálne a v tom momente herec zavolal tri zo svojich piatich detí - 10-ročného Noaha, 7-ročného Journeyho a 1-ročného Zana, aby sa k nim pridali.

 „Noah držal Zanea a Journey držal malú červenú škatuľku od Cartiera. Všetci tam vošli a postavili sa vedľa Briana. Ten zobral škatuľku od Journeyho, otvoril ju a opýtal sa: Stráviš s nami zvyšok svojho života?“ opísala krásnu chvíľu snúbenica. Novinkou sa potom pochválila aj na sociálnej sieti Instagram, kde zverejnila aj svoj krásny prsteň. 

Brian a Sharne tvoria pár od decembra 2020 a majú spolu syna Zanea Walkera Greena. Okrem jeho má herec ďalších troch synov s Megan Fox, s ktorou bol ženatý 11 rokov - Noaha, Bodhiho a Journeyho. A s bývalou priateľkou Vanessou Marcil má 21-ročného syna Kassiusa. 

 

Viac o téme: Brian Austin GreenSharna Burgess
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu