Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Angelina Jolie si zase kopla do Brada Pitta: Priznala veľké trápenie!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (5)
Angelina Jolie (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Po dlhej dobe pootvorila dvere do svojho súkromia. Hviezdna herečka Angelina Jolie (48) v poslednom čase svoj osobný život príliš nekomentovala. V najnovšom rozhovore však prezradila, že od rozvodu s Bradom Pittom (59) sa jej život nevyvíjal podľa predstáv a psychicky bola na dne. Veľkú oporu našla vo svojich deťoch.

Aj napriek tomu, že sa v posledných rokoch objavila v niekoľkých filmoch, Angelina Jolie sa snaží držať svoj súkromný život mimo očí verejnosti. Rozhovor pre magazín Vogue tak prekvapil viacerých jej fanúšikov, ktorým prezradila, čím si v uplynulom období prešla.

Angelina Jolie
Zobraziť galériu (5)
Angelina Jolie  (Zdroj: SITA)

Herečka otvorene opísala aj to, že jej mentálne zdravie dostalo poriadne zabrať. Najväčšou oporou jej bola pri tom rodina „Keď som mala 26 rokov, tak som sa stala matkou a zmenilo mi to život. To, že som matkou, ma zachránilo a naučilo mať žiť iným spôsobom. V poslednej dobe by som na tom bez mojich detí bola psychicky oveľa horšie. Som ich matka a dúfam, že pre ne znamenám bezpečie a stabilitu, ale takisto sa na mne dokážu zasmiať. Takisto ich však vidím preberať v našej rodine väčšiu zodpovednosť," dodala matka Maddoxa (22), Paxa (19), Zahary (18), Shiloh (17) a dvojičiek Knoxa a Vivienne (15).

Jolie sa objaví na titulke spomínaného magazínu v novembri. V rozhovore ďalej naznačila, že za tieto problémy môže aj rozvod s Pittom. „Momentálne sa stále necítim úplne dobre. Mám 48 rokov a stále sa snažím zistiť, kto vlastne som. Ako osoba som v prechodnej fáze. Poslednú dekádu sa necítim byť sama sebou kvôli veciam, o ktorých sa nechcem baviť. Pre našu rodinu bol život v posledných rokoch pomerne náročný. Museli sme sa spamätať z veľmi veľa vecí a stále sme sa z toho úplne nedostali," doplnila hviezdna umelkyňa.

Viac o téme: Angelina Jolie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu