Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nové TETOVANIE Angeliny Jolie vyvolalo poriadny ROZRUCH: Ostrý odkaz Pittovi?!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: SITA)

NEW YORK - Vzťahy medzi Angelinou Jolie (48) a Bradom Pittom (59) sú od oznámenia ich rozvodu na bode mrazu a v poslednom období sa táto dvojica stretávala len na súde. Podľa viacerých fanúšikov si herečka najnovšie pripravila pre známeho herca poriadne štipľavý odkaz.

Svetoznámi herci Angelina Jolie a Brad Pitt tvorili počas svojho manželstva jeden z najpopulárnejších párov na svete. Ich rozprávka však nemala šťastný koniec a ich vzťahy sa nenapravili ani po rozvode, keďže dvojica vedie viacero súdnych sporov.

Galéria: Brad Pitt a Angelina Jolie

Tento konflikt stále zaujíma aj ich fanúšikov, čo sa tentokrát ukázalo pri netradičnej situácii. Jolie totiž vyzdobila svoje telo novými tetovaniami, ktoré si nechala spraviť na prostredníkoch svojich rúk. Zábery zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti Instagram tatér Mr. K, ktorý je obľúbený u viacerých celebrít a ktorého si vybrala aj samotná herečka.

Reakcie, ktoré na jeho dielo prišli, však zrejme nečakal. Na fotkách totiž neukázal, čo si Jolie dala vytetovať a vzhľadom na zaujímavý výber miesta si mnohí fanúšikovia myslia, že je to štipľavý odkaz pre jej bývalého manžela.

Viac o téme: Angelina JolieBrad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu