Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VEĽKÁ RADOSŤ v prominentnej famílii: Pochválili sa svadobnou FOTO!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Ich láska je už oficiálna! V rodine legendárneho speváka Ozzyho Osbourna (74) mali v týchto dňoch veselo. Postaral sa o to jeho syn Jack (37), ktorý sa druhýkrát oženil. Jeho ženou sa stala Aree Gearhart, ktorá mu nedávno porodila jeho štvrté dieťa.

Hoci sa už Ozzy Osbourne nemôže venovať svojej kariére a trápi ho Parkinsonova choroba, jeho potomstvo mu robí veľkú radosť. S dlhoročnou manželkou Sharon majú šesť detí. Verejnosti sú najviac známe dcéra Kelly a syn Jack.

Práve posledný spomínaný na seba aktuálne strhol značnú pozornosť. Ako totiž followerom na sociálnej sieti Instagram prezradil, pred pár dňami sa oženil. Jack na svojom profile zverejnil krásnu svadobnú fotografiu, ku ktorej napísal: „Stalo sa niečo naozaj skvelé. Oženil som sa s tou najúžasnejšou ženou, akú som kedy stretol.” 

Z tejto veľkej udalosti je nadšená celá rodina. Dokazuje to aj komentár ženíchovej sestry Kelly. „Pani Osbourne, som tak šťastná, že už je to oficiálne. Teraz sme sestry,” reagovala s veľkým nadšením Jackova sestra. 

Pre Jacka ide už o druhé manželstvo. Jeho prvou ženou bola Lisa Stelly, s ktorou má tri dcéry - Pearl (11), Andy (7) a Minnie (5). So svojou druhou manželkou svoj vzťah verejne priznali v septembri 2019. V decembri 2021 sa zasnúbili a majú spolu dcérku Maple, ktorá má 14 mesiacov. 

Viac o téme: Jack OsbourneAree Gearhart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu