Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Miley Cyrus na Havaji s o 6 rokov mladším priateľom: Ukázala svoju tip-top figúru!

Miley Cyrus Zobraziť galériu (2)
Miley Cyrus (Zdroj: SITA)

HONOLULU - Miley Cyrus (30) verejnosť eviduje ako divošku, ktorá rada robí rozruch. V súkromí sa však mení na milujúcu dcéru a partnerku. Aktuálne speváčka trávi rodinnú dovolenku v spoločnosti svojej mamy, jej nového manžela a svojho o 6 rokov mladšieho priateľa... A aha, ukázala aj svoju tip-top postavičku!

Len nedávno svet obleteli fotky zo svadby mamy Miley Cyrus, Tish a jej nového manžela, herca z Prison Break Dominica Pucella. Nevedno, či dvojica stihla už nejakú svadobnú cestu, no aj tá aktuálna by sa za ňu dala považovať. Dvojica totiž trávi dovolenku na slnečnom Havaji. Spoločnosť im však robí aj Miley a jej o 6 rokov mladší priateľ, bubeník Maxx Morando. 

Galéria: Miley Cyrus

Štvorica si však zjavne výborne rozumie. Dôkazom sú fotky, ktoré sa podarilo nafotiť miestnym paparazzom. Speváčka sa zjavne pokúšala šnorchlovať, pri čom sa jej "nevlastný otec" snažil pomôcť. Jej profi "potápačská" výstroj však nebola to jediné, čím 30-ročná divoška pútala na pláži pozornosť. Hrdo totiž vystavila na obdiv aj svoje tip-top krivky zdobené kerkami. 

Miley Cyrus na Havaji
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Miley Cyrus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu