Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Známeho herca zatkla polícia: Ožratý si v hoteli robil hanbu!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

ROCKWALL - Lieta v nepríjemných problémoch. Americký herec Mitchel Musso (32), ktorý sa v minulosti objavil vo viacerých známych detských seriáloch, momentálne rieši opletačky so zákonom. V meste Rockwall ho totiž zatkla polícia po tom, čo sa dopustil niekoľkých porušení zákona.

Mitchel Musso sa zviditeľnil vďaka viacerým detským postavám v seriáloch, ktoré si obľúbili tínedžeri po celom svete. Najväčší úspech zaznamenal v počine Hannah Montana, ktorého hlavou hviezdou bola slávna Miley Cyrus.

Mitchel Musso v seriáli Hannah Montana
Zobraziť galériu (3)
Mitchel Musso v seriáli Hannah Montana  (Zdroj: Disney Channel)

V posledných rokoch však zmizol z obrazovky a momentálne sa o ňom píše v nie príliš dobrom svetle. Herca totiž počas víkendu zatkla texaská polícia v meste Rockwall. Tam sa dopustil viacerých porušení zákona.

Informácie viacerých zahraničných médií nakoniec potvrdil zástupca miestnej polície. „Polícia bola privolaná do lobby hotela, kde muž pôsobil, že je pod vplyvom alkoholu. Následne si z jedálenského vozíka zobral čipsy a začal ich jesť. Personál ho vyzval, aby ich najskôr zaplatil, na čo však však zareagoval verbálnymi útokmi a odišiel bez zaplatenia," uviedla pre Fox News polícia.

Mitchel Musso
Zobraziť galériu (3)
Mitchel Musso  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Mitchel Musso
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu