Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Miley Cyrus fanúšikovia zbožňujú: Odmena za ich priazeň? SEXI FOTO v plavkách!

Miley Cyrus Zobraziť galériu (8)
Miley Cyrus (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Svoj úspech oslávila naozaj svojsky. Hviezdna speváčka Miley Cyrus (30) momentálne dobýva svetové hitparády so svojou najnovšou piesňou Flowers, ktorá je podľa mnohých odkazom pre jej bývalého manžela Liama Hemswortha (33). Na svojich sociálnych sieťach za to nezabudla poďakovať fanúšikom a k ďakovným slovám pridala aj poriadne sexi záber v červených plavkách.

Miley Cyrus sa v posledných mesiacoch venovala naplno svojej hudobnej kariére a výsledkom je jej ôsmy štúdiový album s názvom Endless Summer Vacation. Ten si budú môcť jej fanúšikovia vypočuť už 10. marca.

V predstihu však svojím priaznivcom ponúkla malú ochutnávku jej najnovšieho počinu. Pred viac ako mesiacom totiž predstavila pieseň Flowers, ktorá sa okamžite stala obrovským hitom a dobyla väčšinu prestížnych hitparád.

To si samozrejme všimla aj speváčka, ktorá verným fanúšikom poďakovala na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Tam sa okrem ďakovných slov podelila aj o horúci záber, na ktorom je populárna hudobníčka v poriadne úzkych červených plavkách.

Viac o téme: Miley Cyrus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu