Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Spevák odsúdený za sexuálne zneužívanie detí bojuje o život: Pobodali ho vo väzení!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

WAKEFIELD - Vo vážnom stave ho previezli do nemocnice! Ian Watkins (46) sa do povedomia verejnosti dostal účinkovaním v kapele Lostprophets, ale aj škandálom spojeným so sexuálnym zneužívaním. Za svoje zverstvá dostal trest v podobe 29 rokov za mrežami.

Ako aktuálne informuje mirror.co.uk, bývalú hviezdu, ktorá si za mrežami odpykáva svoj trest, surovo napadli traja spoluväzni. „Policajti ho našli v sobotu ráno. Je v život ohrozujúcom stave. Ak to prežije, tak sa bude môcť hovoriť o veľkom šťastí,” uviedol dobre informovaný zdroj. 

Väzenské zariadenie v meste Wakefield sa k prípadu príliš nevyjadruje. Hovorca potvrdil, že k danému incidentu došlo a prebieha policajné vyšetrovanie, takže bližšie informácie zatiaľ nemôžu poskytovať. 

Ian Watkins bol zatknutý v roku 2012. Odsúdili ho v decembri 2013. Watkins sa priznal k zneužitiu detí v 13 prípadoch, k pokusu o znásilnenie dojčaťa, k obchytkávaniu jednoročného dieťaťa, k nabádaniu na znásilnenie dieťaťa a k výrobe detskej pornografie. Obžaloba vtedy speváka označila za „priznaného a odhodlaného pedofila“.

 Ian Watkins
Zobraziť galériu (3)
Ian Watkins  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Ian Watkins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu