Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Známy moderátor obeťou BRUTÁLNEHO ÚTOKU: Mačetou mu chcel ODSEKNÚŤ RUKU!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Išlo mu o život! Známy britský spevák a moderátor Aled Jones (52) sa stal obeťou pokusu o krádež ako vystrihnutého z akčného filmu. Len 16-ročný útočník totiž chcel odcudziť jeho luxusné a drahé hodinky. Počas toho sa mu vyhrážal, že mu mačetou odreže ruku.

Známy moderátor bol spolu so svojím 18-ročným synom na prechádzke v juhozápadnej časti Londýna, neďaleko svojho domu. Počas toho sa však k dvojici priblížil 16-ročný mladík, ktorý ich prepadol. Cel čas mal v ruke mačetu a Jonesovi sa vyhrážal, že ak mu nedá svoje luxusné hodinky, tak mu odreže ruku.

Spevák mu v obave o svoj život hodinky nakoniec dal a chlapec z miesta činu ušiel. Polícia ho však vypátrala a zatkla ho v jeho dome, kde sa našla aj zbraň. Tá vyzerala rovnako ako tá, ktorá bola použitá pri prepade Jonesa a jeho syna. Obaja nakoniec útočníka identifikovali a ten sa postavil pred súd.

Aled Jones
Zobraziť galériu (2)
Aled Jones  (Zdroj: Profimedia)

„Poškodený sa prechádzal so svojím synom, keď k nim prišiel mladík v čiernej teplákovej súprave. Následne vytiahol mačetu a vyhrážal sa mu, že mu odreže ruku. Okrem toho povedal viacero ďalších vyhrážok, aby získal hodinky. Pán Jones mu následne hodinky dal a obžalovaný z miesta ušiel," povedal prokurátor podľa The Sun.

Mladík sa ku všetkému priznal a počas posledného pojednávania ho súd uznal vinným. Momentálne čaká na výšku trestu, ktorú by sa mal dozvedieť v najbližších týždňoch. Čo sa stalo s hodinkami speváka nevedno, podstatné však je, že sa jemu a ani jeho synovi nič nestalo.

Viac o téme: Aled Jones
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu