Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávny porotca sa mení na kreatúru: Preboha, už dosť!

Simon Cowell
Simon Cowell (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Už to nezvládli. Známy britský producent a porotca talentových súťaží Simon Cowell (63) si v posledných rokoch prešiel viacerými úpravami tváre a pod nedávnym príspevkom na sociálnych sieťach mu jeho fanúšikovia dali pocítiť, že podobných vylepšení bolo už dosť.

Meno Simona Cowella sa stalo postrachom takmer všetkých účinkujúcich, ktorí sa v poslednom desaťročí objavili v talentových súťažiach v USA a Veľkej Británii. V posledných rokoch však prešiel viacerými zmenami.

Okrem toho, že sa v nedávnom období sťahoval zo svojho domu, ktorý sa stal čoraz častejšou zastávkou zlodejov, sa poriadne zmenil aj jeho vzhľad. Mnohí fanúšikovia sú presvedčení, že mu k novému výzoru pomohli ruky plastických chirurgov.

V jednom z jeho najnovších príspevkov na sociálnej sieti Instagram Cowell zablahoželal skupine One Direction, ktorú dal dokopy práve on v šou X Factor, k ich poslednému úspechu na hudobnej platforme Spotify. V komentároch sa však dočkal reakcii hlavne na jeho vzhľad a fanúšikovia mu odkazujú, že stačilo.

„Čo sa preboha stalo s tvojou tvárou?" spýtal sa jedn z nich. „Pred plastickými operáciami si vyzeral veľmi dobre," pridal sa ďalší. „Si veľmi milý, ale daj už svojej tvári pokoj," doplnil tretí fanúšik.

Viac o téme: Simon Cowell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu