Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Simon Cowell bol prinútený k vážnemu rozhodnutiu: Zlodeji mu robili zo života peklo... Musel predať dom!

Simon Cowell Zobraziť galériu (3)
Simon Cowell (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Došla mu trpezlivosť. Hviezdny producent a porotcovský kat Simon Cowell (63) býva v Londýne takmer celý svoj život, avšak z tejto metropoly sa už odsťahoval. Dôvodom boli obavy o bezpečnosť, keďže sa jeho dom stal v poslednej dobe obeťou viacerých pokusov o lúpež a niektoré detaily sú doslova šokujúce.

Simon Cowell sa narodil v južnej časti Londýna a životu v tomto meste zostal verný takmer celý doterajší život. Podľa najnovších informácii mu však v posledných dňoch dal definitívne zbohom a jeho dôvody sú pomerne vážne.

Jeho dom, ktorý má hodnotu 45 miliónov libier, bol totiž v posledných mesiacoch obeťou viacerých lúpeží a pri jednej z nich mu ukradli šperky v hodnote viac ako 1 milión libier. Posledná kvapka však prišla počas minulého mesiaca.

Simon Cowell bol prinútený
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Podľa informácii Daily Mail totiž Cowell investoval státisíce do ochrany svojho domova. Nakoniec však zistil, že bezpečnostný expert chcel predať dekodér, vďaka ktorému by sa mohli zlodeji dostať cez hlavnú bránu behom niekoľkých sekúnd.

Cowell sa po tomto šokujúcom zistení rozhodol svoje honosné sídlo predať. Ako tvrdí spomínaný denník, známy porotca a jeho rodina sa už dokonca presťahovali a ich dom bol oficiálne predaný pred niekoľkými dňami.

Viac o téme: Simon Cowell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu