Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

TRAPAS slávneho moderátora v priamom prenose: Tanečné číslo zakončil hrozivým pádom!

Ant McPartlin Zobraziť galériu (2)
Ant McPartlin (Zdroj: youtube.com)

LONDÝN - Takýto začiatok čakal málokto. Počas včerajšieho večera sa odohralo prvé semifinále známej talentovej šou Britain's Got Talent, ktorej neoddeliteľnou súčasťou sú aj moderátori Ant McPartlin (47) a Declan Donnelly (47). Prvý menovaný však počas úvodného čísla okúsil tvrdosť podlahy na vlastnej koži.

Britain's Got Talent patrí medzi najpopulárnejšie televízne programy na ostrovoch. V týchto dňoch pomaly vrcholí už jeho 16. séria a včera si diváci mohli vychutnať prvé semifinále.

Pevnou súčasťou tohto programu je okrem porotcov Simona Cowella či Amandy Holden aj moderátorská dvojica Ant McPartlin a Declan Donnelly. Počas spomínaného včerajšieho živého prenosu sa však jednému z nich podaril poriadny trapas.

Ant McPartlin, Declan Donnelly
Zobraziť galériu (2)
Ant McPartlin, Declan Donnelly  (Zdroj: SITA)

Celú šou otvorila tanečná skupina Diversity, ktorá túto súťaž ovládla v roku 2009. Číslo tohto špeciálneho hosťa mali spolu s tanečníkmi zakončiť aj moderátori, avšak McPartlinovi sa to vypomstilo a tvrdo spadol na zem.

Moderátorovi sa našťastie nič nestalo a všetci zúčastnení sa na tom schuti zasmiali. Porotcovia sa samozrejme ubezpečili, či je McPartlin v poriadku a Simon Cowell s dávkou humoru následne povedal, že išlo o najlepší nástup tejto dvojice, aký si pamätá.

Viac o téme: Ant McPartlin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu