Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávna kráska mení pracovné plány: HROZNÁ TRAGÉDIA v rodine!

Katharine McPhee a David Foster
Katharine McPhee a David Foster (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Krásna speváčka Katharine McPhee (39) a jej slávny manžel David Foster (73) boli práve na veľkolepom turné po Ázii, keď ich zastihla šokujúca správa. O hroznej tragédii v rodine obaja informovali na svojich profiloch na sociálnej sieti Instagram a slávna kráska sa hneď, keď to bolo možné, ponáhľala domov. Čo sa stalo?!

„Drahí fanúšikovia, s ťažkým srdcom vám musím oznámiť, že musím vynechať posledné dve vystúpenia z nášho turné po Ázii. David a ja máme hroznú tragédiu v rodine a aspoň jeden z nás sa musí vrátiť domov. Prosím, vedzte, že mi to je ľúto a veľmi si želám, aby som sa k vám jedného dňa vrátila a vystupovala pred vami,” znie oznam, ktorý Katharine i jej manžel zverejnili na Instagrame. 

Ako informoval portál tmz.com, hroznou tragédiou v rodine je náhla smrť opatrovateľky ich 2-ročného synčeka. „Zatiaľ nevedno, čo sa stalo, ani ďalšie detaily nie sú známe, ale dosť ich to zasiahlo. Ozaj ju brali ako súčasť rodiny,” uviedol k tomu dobre informovaný zdroj. 

Katharine McPhee a David Foster spečatili svoju lásku svadbou v roku 2019 a majú spolu synčeka menom Rennie. On má na konte 16 cien Grammy, ona sa v roku 2006 zviditeľnila účinkovaním v šou American Idol.

 

Viac o téme: Katharine McPheeDavid Foster
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu