Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

NOVÝ PÁRIK v šoubiznise: Známy herec zbalil nebinárnu osobu!

Zobraziť galériu (8)

KENT - Načapali ich pri bozkoch! Na Topkách sme vás nedávno informovali, že oscarovému hercovi menom Rami Malek (42) začiatkom roka skrachoval 5-ročný vzťah s kolegyňou Lucy Boynton (29). Netrvalo dlho a jeho meno sa začalo spájať s inými ženami. Napríklad aj s herečkou Emmou Corrin (27), ktorá sa prezentuje ako nebinárna.

Všetky dohady sú potvrdené. Zhruba pred mesiacom sa bulvárnym fotografom podarilo nafotiť Ramiho Maleka, ako si užíva koncert Brucea Springsteena v spoločnosti herečky Emmy Corrin. Tú viackrát držal za koleno a dvojica pôsobila dojmom, že sú si dosť blízki. 

Všetky dohady o tom, že práve ona nahradila po hercovom boku krásnu Lucy, sa teraz javia ako pravdivé. Emmu a Ramiho totiž nafotili pri bozkoch. FOTO nájdete TU!

Ako pre The Sun uviedol zdroj, ktorý dvojicu stretol na spoločnej večeri, správali sa k sebe ako zamilovaný pár. „Bolo medzi nimi cítiť iskrenie a pozerali sa na seba s veľkou vášňou. V určitom momente sa bozkávali a bolo im úplne jedno, čo sa dialo okolo nich,” povedal na margo toho. Nuž, nechajme sa prekvapiť, kedy sa nám ako zamilovaný pár predstavia aj na červenom koberci.    

Emma Corrin a Rami Malek
Zobraziť galériu (8)
Emma Corrin a Rami Malek  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Rami MalekEmma Corrin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu