Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bývalí frajeri opäť spolu: Fíha, veď oni sú ako z katalógu!

Sofia Richie Zobraziť galériu (9)
Sofia Richie (Zdroj: Instagram)

MALIBU - Stará láska nehrdzavie?! Sofia Richie (22) má za sebou nevydarený vzťah so záletníkom Scottom Disickom (37). Ako prezrádzajú zábery bulvárnych fotografov, neplače doma do vankúša. Pozrite, s kým sa zabáva!

Začiatkom októbra 2017 vyšlo najavo, že Sofia Richie zbalila bývalého partnera Kourtney Kardashian - Scotta Disicka. Keďže sa o ňom hovorilo, že je závislý od sexu a má povesť sukničkára, blondínkin otec - spevák Lionel Richie neskrýval svoje obavy. A hoci tomuto vzťahu dával dlhšiu životnosť málokto, dvojica si rozumela. 

Scott Disick a Sofia Richie už viac netvoria pár.
Zobraziť galériu (9)
Scott Disick a Sofia Richie už viac netvoria pár.  (Zdroj: Instagram)

Scott a Sofia sa však nedávno rozišli. O krachu ich vzťahu sa toho veľa nevie a nevedno ani, kto dal vlastne komu kopačky. Isté však je, že spevákova dcéra trávi čas s kamarátkami a ako prezrádzajú paparazzi zábery, zlomené srdce si lieči v náručí bývalého frajera. 

Sofia a Jaden Smith sú totiž dlhoroční priatelia a istý čas medzi nimi bolo viac, než len kamarátstvo. Dvojica pôsobila dojmom, že si spoločné chvíle užívajú. Nebránili sa vrúcnym objatiam a držali sa za ruky. Vďaka bezchybným fugúram a zladení v ružových plavkách pôsobili dojmom, že tvoria haromincký a dokonalý pár. Čo poviete, bude z toho veľká láska?

Sofia Richie a Jaden Smith pôsobia ako dokonalý pár.
Zobraziť galériu (9)
Sofia Richie a Jaden Smith pôsobia ako dokonalý pár.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jaden SmithSofia Richie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu