Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

BOLESTNÉ PRIZNANIE slávnej herečky: V detstve ju sexuálne zneužíval člen rodiny!

Emmanuelle Beart Zobraziť galériu (3)
Emmanuelle Beart (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Prehovorila o svojom najťažšom období v živote. Francúzska herečka Emmanuelle Béart (60) v najnovšom dokumente prezradila, že bola v detstve približne 4 roky zneužívaná. Podľa jej slov sa mal týchto zverstiev dopúšťať člen rodiny.

Emmanuelle Béart sa venuje herectvu takmer celý svoj život a počas kariéry sa objavila v množstve známych počinov. Zrejme jej najznámejšia úloha prišla v prvej časti filmovej série Mission: Impossible, kde si zahrala jednu z hlavných postáv.

Emmanuelle Béart a Tom Cruise vo filme Mission: Impossible
Zobraziť galériu (3)
Emmanuelle Béart a Tom Cruise vo filme Mission: Impossible  (Zdroj: Paramount Pictures)

Momentálne však pracuje na počine, ktorý má pre ňu oveľa väčší význam. Béart sa totiž objaví v dokumente Such a Resounding Silence, ktorý bude mať premiéru 24. septembra v jej rodnom Francúzsku. 

Tento dokument zachytáva ľudí, ktorí sa počas života stali obeťami sexuálneho zneužívania, ktoré na nich páchali členovia ich rodiny. Spomínaná herečka sa na ňom mala podieľať režisérsky, avšak spovede obetí ju prinútili priznať aj vlastnú bolestnú skúsenosť.

V utorok sa konala tlačová konferencia, ktorá mala tento dokument propagovať. Práve tu sa podľa denníka Daily Mail potvrdilo, že Béart bola takisto obeťou sexuálneho zneužívania jej rodinným príslušníkom. Už teraz je však jasné, že herečka nebude konkretizovať, kto sa týchto ohavných činov dopustil. Podľa jej slov toto trápenie trvalo od jej 10-tich rokov a ukončila ho až jej stará mama.

Emmanuelle Béart
Zobraziť galériu (3)
Emmanuelle Béart  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Emmanuelle Béart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu