Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Z detskej hviezdy je chlap: Zásnuby s krásnou herečkou... Bola vydatá za najväčšieho pracháča!

Zobraziť galériu (2)

LONDÝN - Meno Thomas Brodie-Sangster (33) nehovorí veľa ani najväčším filmovým nadšencom. Tento herec sa však preslávil ako detská hviezda vo viacerých známych filmoch. V týchto dňoch požiadal o ruku svoju krásnu priateľku. Tou je herečka Talulah Riley (37), ktorá sa v minulosti dvakrát vydala za najbohatšieho muža na svete - Elona Muska (52).

Thomas Brodie-Sangster sa preslávil vo svete filmu ešte ako malý chlapec. Objavil sa totiž vo viacerých známych počinoch, ako sú napríklad Láska nebeská či Kúzelná opatrovateľka. Okrem toho si zahral aj vo filmovej sérii Labyrint či v seriáli Game of Thrones.

Thomas Brodie-Sangster
Zobraziť galériu (2)
Thomas Brodie-Sangster  (Zdroj: Universal pictures)

Momentálne sa mu darí aj v súkromnom živote, pretože už 2 roky je vo vzťahu s herečkou Talulah Riley. Tá sa stala známou aj vďaka tomu, že bola v minulosti dvakrát vydatá za miliardára Elona Muska.

Počas včerajšieho dňa však krásna herečka oznámila, že ich čaká svadba. O zásnubách informovala na svojom profile na sociálnej sieti Twitter, ktorý momentálne vlastní jej bývalý manžel.

Ten sa pridal ku gratulantom a pod jej príspevkom im zablahoželal k tejto úžasnej novinke. Riley bola Muskovou druhou manželkou. Ich prvé manželstvo trvalo od roku 2010 do roku 2012. Rok po ich rozvode však šokovali tým, že si dali druhú šancu a znova si povedali svoje áno. Ich druhé manželstvo však skončilo v roku 2016.

Viac o téme: Thomas Brodie-SangsterTalulah Riley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu