Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Slávny herecký pár prekvapil fanúšikov: Dvojica si povedala svoje áno!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Slávny herecký pár Thomas Brodie-Sangster (34) a Talulah Riley (38) sa počas minulého roka zasnúbil a tento týždeň si pre svojich fanúšikov pripravili ďalšie prekvapenie. Dvojica si totiž na romantickom obrade povedala svoje áno.

V lete minulého roka sme vás informovali o tom, že bývalá detská hviezda Thomas Brodie-Sangster požiadal svoju priateľku Talulah Riley o ruku. Tá povedala áno a po dvoch rokoch vzťahu sa tak hviezdny pár zasnúbil.

Dvojica však príliš dlho nečakala a v piatok sa oženila. O tejto radostnej správe informoval denník The Sun, ktorý priniesol svojim čitateľom aj exkluzívne fotky z romantického obradu. Pre Brodie-Sangstera to bola prvá svadba, avšak jeho manželka bola v minulosti až dvakrát vydatá za jedného z najbohatších mužov planéty Elona Muska.

Riley počas svojej kariéry zaujala fanúšikov vo viacerých známych počinoch, ako sú napríklad seriál Doctor Who či film Pýcha a predsudok. Brodie-Sangster sa preslávil hlavne v detstve, keď si zahral napríklad vo filmoch Láska nebeská či Kúzelná opatrovateľka. Okrem toho sa objavil aj v seriáloch Hry o tróny, Dámsky gambit a vo filmovej sérii Labyrint.

Thomas Brodie-Sangster a Talulah Riley
Zobraziť galériu (2)
Thomas Brodie-Sangster a Talulah Riley  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Thomas Brodie-SangsterTalulah Riley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu