Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Herečka z filmu Láska nebeská: Vážne zdravotné problémy jej komplikujú život!

Martine McCutcheon Zobraziť galériu (6)
Martine McCutcheon (Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Priznala vážne zdravotné problémy. Britská herečka Martine McCutcheon (47), ktorá sa preslávila napríklad účinkovaním vo filme Láska nebeská, bojuje posledných desať rokov s chronickým únavovým syndrómom. Najnovšie opísala to, ako veľmi jej choroba ovplyvňuje život.

Martine McCutcheon spoznávajú fanúšikovia po celom svete aj dnes. Britská herečka sa počas svojej kariéry objavila vo viacerých známych počinoch, avšak najväčšiu slávu získala v roku 2003, keď si v obľúbenom filme Láska nebeská zahrala postavu Natalie. 

Martine McCutcheon
Zobraziť galériu (6)
Martine McCutcheon  (Zdroj: Universal pictures)

Málokto však o McCutcheon vie, že už dlhé roky jej komplikuje život chronický únavový syndróm. O svojom trápení najnovšie napísala na sociálnej sieti Instagram. Tam opísala aj minuloročné narodeniny svojho manžela, ktoré strávila v nemocnici.

„Tento rok boli narodeniny môjho manžela veľkou udalosťou. Minulý rok to totiž dopadlo hrozne. Mala som silné závraty a nevedela som sa ani len postaviť. Skončila som v nemocnici a všetko to zostalo na Jackovi. Jeho narodeniny vtedy nestáli za nič, takže som nesmierne rada, že sme si tieto poriadne užili," napísala herečka.

Okrem toho priblížila aj to, ako jej ochorenie komplikuje život. „Videli sme aj viacerých priateľov. Veľmi mi chýbali. Všetky veci, ktoré chcem robiť, musím plánovať na poslednú chvíľu, pretože neviem, ako na tom budem a nenávidím, keď sklamem ľudí. Momentálne sa preto obklopujem tými, ktorí rozumejú tomu, že keď niečo zruším, tak to nie je moja voľba," doplnila McCutcheon.

Viac o téme: Martine McCutcheon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu