Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Shakira, preboha, ďalší? Nafotili ju s mladým spevákom... Odkopol kvôli nej snúbenicu?!

Shakira
Shakira (Zdroj: SITA)

PORTORIKO - Po jej boku sa objavil ďalší známy muž. Speváčka Shakira (46) si po rozchode s dlhoročným partnerom Gerardom Piquém (36) užíva život naplno a vo veľkom sa špekuluje o tom, kto si nakoniec získa jej srdce. Najnovšie trávila voľné chvíle s kolegom z hudobného priemyslu Rauwom Alejandrom (30), ktorý sa len nedávno rozišiel so svojou snúbenicou.

V posledných týždňoch to vyzerá tak, že spevácka hviezda o nápadníkov rozhodne núdzu nemá. So Shakirou sa totiž spájali mená hviezdneho herca Toma Cruisa, pilota Formuly 1 Lewisa Hamiltona či basketbalistu Jimmyho Butlera.

Najnovšie sa po jej boku objavil ďalší známy muž. Tentokrát ide o jeho kolegu z hudobného sveta -  speváka Rauwa Alejandra. Spoločné chvíle trávili v Portoriku, odkiaľ tento hudobník pochádza a spoločnosť im robili aj deti Shakiry.

Dvojica sa po prvýkrát stretla počas minulého roka, keď spolupracovali na piesni Te Felicito. V tom čase bol však spevák zadaný a počas tohto roka požiadal svoju partnerku o ruku. Ich zásnuby však vydržali iba 4 mesiace a dvojica svoj rozchod potvrdila počas tohto týždňa. Či však spevák tvorí pár s hviezdnou Kolumbijčankou, zostáva nateraz záhadou.

Viac o téme: ShakiraRauw Alejandro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu