Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pikantný ÚNIK na jachte: Modelka si naprávala podprsenku... Ehm, Caroline, všetkým ukazuješ PRSIA!

Caroline Daur Zobraziť galériu (5)
Caroline Daur (Zdroj: Profimedia)

IBIZA - Ups! Caroline Daur (22), prezývaná tiež Caro, je nemeckou blogerkou a modelkou. Aktuálne si krásna blondínka užíva v spoločnosti svojich kamarátov oddych na jachte na Ibize. No ani tam neunikla pozornosti paparazzov, ktorým sa podaril exkluzívny úlovok. Zachytili ju, ako si napráva podprsenku... Ehm, a všetkým pri tom ukazovala prsia!

Caroline Daur je nemeckou modelkou, blogerkou a so svojimi 4-miliónmi sledovateľov na sociálnej sieti Instagram, aj vplyvnou influencerkou. V minulosti spolupracovala so značkami ako Hugo Boss, Tiffany či Adidas a podľa svojej webstránky by sa rada stala celosvetovým digitálnym fenoménom. 

Či na to má našliapnuté, nevedno, isté však je, že ju majú v hľadáčiku nielen nemeckí paparazzi, ale už aj tí z Ibizy. Práve tam totiž 22-ročná blondínka aktuálne trávi dovolenku. A podaril sa im naozaj exkluzívny úlovok... Nafotili ju totiž, ako si napráva vrchný diel plaviek. No robila to tak "nešikovne", že pri tom všetkým ukazovala svoje nahé prsia. Hm, alebo žeby to spravila naschvál?

Pikantný ÚNIK na jachte:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Caroline Daur
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu