Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bývalka Georgea Clooneyho na pláži: Ukázala SEXI krivky… Aj o 14 rokov mladšieho partnera!

Elisabetta Canalis na pláži v Sardínii. Zobraziť galériu (4)
Elisabetta Canalis na pláži v Sardínii. (Zdroj: Profimedia)

SARDÍNIA - Talianska modelka a moderátorka Elisabetta Canalis (44) sa do povedomia širokej verejnosti dostala najmä vzťahom s hviezdnym Georgom Clooneym (62). Dvojica si povedala zbohom v roku 2011 a odvtedy obaja stihli vstúpiť do manželstva. No v máji sa prevalilo, že vzťah krásnej Talianky je minulosťou. Sama však nie je... Na pláži v Sardínii ukázala sexi krivky, aj svojho o 14 rokov mladšieho fešáka!

Len v máji sa potvrdila informácia o tom, že manželstvo 44-ročnej Elisabetty Canalis a plastického chirurga Briana Perriho je minulosťou. Aktuálne je vraj dvojica v rozvodovom konaní. Krásna talianska moderátorka a modelka však doma za nevydareným vzťahom rozhodne nesmúti. Práve naopak. 

Paparazzi ju nafotili v talianskej Sardínii, kde si v týchto dňoch užívala v spoločnosti svojej kamarátky Melissy Satty a... Nedalo sa nevšimnúť si urasteného mladíka, s ktorým v mori vyvádzala ako tínedžerka. Tajomný fešák je taliansky kickboxer s rumunskými koreňmi Georgian Cimpeanu. A hoci je Elisabetta od neho o 14 rokov staršia, pri pohľade na jej krivky sa nie je absolútne čomu čudovať, že ho zbalila!

Bývalka Georgea Clooneyho na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Bývalka Georgea Clooneyho na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Elisabetta Canalis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu