Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

RADIKÁLNA ZMENA Johnnyho Deppa: Nový účes a schudnutá postava... Je z neho nový človek!

Johnny Depp Zobraziť galériu (3)
Johnny Depp (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Vyzeral úžasne. Slávny americký herec Johnny Depp (60) sa pred pár dňami ukázal po dlhšej dobe na verejnosti. Jeho fanúšikovia si však okamžite všimli, že umelec pôsobil oveľa mladším dojmom, za ktorý mohli skrátené vlasy a aj to, že zhodil prebytočné kilogramy.

Ešte pred pár mesiacmi sa Depp ukazoval na verejnosti s poriadne dlhými vlasmi a mnohí fanúšikovia hovorili o tom, že sa na ňom začína podpisovať vek a náročný životný štýl, ktorého súčasťou boli v minulosti aj drogy a alkohol. 

RADIKÁLNA ZMENA Johnnyho Deppa:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

V pondelok sa však objavil v Londýne na menšej premiére filmu Jeanne du Barry a mnohým ľuďom vyrazil dych. Depp sa predviedol s novým účesom a na prvý pohľad je jasné, že schudol niekoľko kilogramov.  Za jeho novým vzhľadom je podľa zdrojov z okolia aj nový životný štýl. Okrem toho mu podľa všetkého svedčí to, že v posledných mesiacoch býval vo Veľkej Británii, kde si život zjavne užíva.

„V poslednej dobe žil vo Veľkej Británii a odvtedy začal žiť lepším životným štýlom, než tomu bolo v minulosti. Podľa toho, čo viem, tak sa ostrihal pred dvoma týždňami kvôli ďalšej kampani pre značku Dior," povedal zdroj z jeho okolia pre Daily Mail

Johnny Depp
Zobraziť galériu (3)
Johnny Depp  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Johnny Depp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu