Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bývalá frajerka hviezdneho Clooneyho: V bikinách je to skrátka bohyňa!

Elisabetta Canalis Zobraziť galériu (4)
Elisabetta Canalis (Zdroj: profimedia.sk)

SARDÍNIA - Talianska herečka Elisabetta Canalis (44) sa preslávila hlavne dvojročným vzťahom s hollywoodskym hercom Georgeom Clooneym (62). Hoci od rozpadu ich vzťahu ubehlo 10 rokov, nečudo, že sa do nej umelec zaľúbil. Svoju krásu najnovšie predviedla počas fotenia na rodnom ostrove Sardínia.

Taliansku rodáčku spoznal svet počas roka 2009. Médiami sa v tom čase začali šíriť správy o tom, že sa dala dokopy s hollywoodskym hercom Georgeom Clooneym. Dvojica spolu nakoniec skutočne začala chodiť, avšak ich vzťah nemal dlhé trvanie.

George Clooney s Elisabettou Canalis
Zobraziť galériu (4)
George Clooney s Elisabettou Canalis  (Zdroj: SITA)

Po dvoch rokoch sa ich cesty rozdelili. A kým hviezdny Clooney zapĺňal média svojimi projektami a vzťahom so súčasnou manželkou Amal, o talianskej herečke sa toho od ich rozchodu až toľko nenapísalo.

Aj po rokoch má však stále veľa fanúšikov, s ktorými komunikuje hlavne prostredníctvom sociálnej siete Instagram. Tam ich má už viac ako 3,5 milióna a nielen ich potešili jej posledné zábery. Canalis sa totiž zúčastnila fotenia na rodnej Sardínii, kde znova ukázala, že by hollywoodske hviezdy svojou krásou očarila aj dnes!

Elisabetta Canalis
Zobraziť galériu (4)
Elisabetta Canalis  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Elisabetta Canalis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu