Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ozbrojení lupiči v Paríži vykradli luxusný obchod so švajčiarskymi hodinkami

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PARÍŽ - Ozbrojení lupiči vykradli obchod s luxusnými švajčiarskymi hodinkami v parížskej štvrti Place Vendôme. Odniesli si lup v hodnote až 15 miliónov eur. V stredu o tom informovala parížska prokuratúra. Informuje denník The Guardian.

Incident sa odohral ešte v utorok na ulici Rue de la Paix v luxusnej štvrti Place Vendôme, kde sa nachádza viacero butikov známych módnych značiek. Ozbrojení lupiči vtrhli do obchodu výrobcu švajčiarskych hodiniek a šperkov Piaget. Odniesli si so sebou tovar v odhadovanej hodnote 10–15 miliónov eur, uviedla prokuratúra.

Bez zranení

Miestna polícia oznámila, že pri lúpeži nikto neutrpel zranenia. Zdroj z okolia polície zároveň uviedol, že úrady v rámci vyšetrovania hľadajú troch podozrivých. The Guardian pripomína, že parížska štvrť Place Vendôme sa v uplynulých mesiacoch opakovane stala dejiskom ozbrojených lúpeží v obchodoch luxusných značiek. V máji lupiči vykradli butik značky Chanel a z miesta činu ušli na motorkách. Terčmi krádeží sa stali aj obchody Bulgari či Chaumet.
 

Viac o téme: LupičiKrádežParíž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu