Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Už ONEDLHO sa na obrazovky vráti Rosalinda: Takto dnes vyzerá jej predstaviteľka Thalia!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Televisa S.A. de C.V)

BRATISLAVA - Už včera sme písali o tom, že počas prvej polovice augusta sa na obrazovky vráti kultová telenovela Rosalinda. Tú bude vysielať TV Doma a divákom ju ponúkne hneď po skončení druhej série Skrytej vášne. Ako dnes vyzerá predstaviteľka Rosalindy - speváčka a herečka Thalia?

Telenovela Rosalinda sa nakrúcala ešte v roku 1999, no aj napriek tomu, že odvtedy uplynulo takmer už štvrťstoročie, ľuďom sa nezunovala. Práve naopak. Príbeh o krásnej mladej kvetinárke sa zapísal do histórie romantických seriálov a veľkej popularite sa teší až dodnes. Dôkazom toho sú aj nadšené divácke reakcie po tom, čo vyšlo najavo, že TV Doma ju po dlhom čase bude opäť reprízovať.

Už ONEDLHO sa na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Televisa S.A. de C.V)

No a ako sme už spomínali, od prvej klapky uplynuli už dlhé roky a je zrejmé, že zub času neušetril ani hercov. Počas nakrúcania bola predstaviteľka pôvabnej Rosalindy "šťavnatá dvadsiatnička", dnes už má však speváčka Thalia po 50-ke. Od roku 2000 je vydatá za Tommyho Mottolu, bývalého riaditeľa hudobného vydavateľstva Sony a tešia sa z dvoch spoločných potomkov - 16-ročnej dcéry Sabriny a 12-ročného syna Matthewa. Viac sa dozviete TU! 

Viac o téme: Rosalinda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu