Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Fešák zo Skrytej vášne sa OŽENIL: Oficiálne svadobné FOTO… Aha, aký krásny pár!

(Zdroj: RTI Televisión )

SAN JORGE - Fanúšičky Skrytej vášne po celom svete sú aktuálne v slzách! Herec Bernardo Flores (27), ktorý v pokračovaní obľúbenej telenovely stvárnil syna Normy a Juana, sa totiž oženil. A zverejnil aj oficiálne svadobné foto. Aha, aký tvoria s manželkou krásny pár!

Fanúšikovia Skrytej vášne po celom svete boli nadšením bez seba, keď tvorcovia oznámili, že po 20 rokoch prinesú pokračovanie obľúbenej telenovely. Jednu z nových postáv tam stvárnil aj 27-ročný herec Bernardo Flores, ktorý stvárnil syna Normy a Juana - Juana Davida. Mladík si okamžite získal srdcia všetkých diváčok. Tým však cez víkend zostali oči len pre plač. 

Sladký chlapec z kolumbijského počinu sa totiž v sobotu oženil. Svoje áno povedal priateľke Sury Sadai na veľkolepej romantickej svadbe v mexickom San Jorge za prítomnosti rodiny a priateľov. Na svadbe nechýbali ani Bernardovi hereckí kolegovia zo Skrytej vášne - Boris Schoemann, Yare Santana a Carmenza González. 

A čerství novomanželia sa už na sociálnej sieti Instagram podelili aj o prvé oficiálne fotky zo svadby. Aha, ako im to spolu pristane!

Viac o téme: Skrytá vášeňBernardo Flores
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu