Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa hviezda je ÚPLNE NA DNE: Kvôli závislosti prišiel o rodinu... Vyhráža sa samovraždou!

Bam Margera Zobraziť galériu (2)
Bam Margera (Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Fanúšikovia Bama Margeru (43), ktorý sa preslávil vďaka sérii Jackass, majú po jeho najnovšom videu opäť obavy. Už dva mesiace mu jeho manželka Nikki, ktorá od neho odišla, nedovoľuje stretnúť sa s ich synom Phoenixom. Margera je z tejto situácie zúfalý a tvrdí, že ak svoje dieťa neuvidí, tak sa predávkuje.

Bam Margera sa v posledných týždňoch a mesiacoch dostal do sporu s viacerými blízkymi ľuďmi. Jeho vzťahy s bývalými kolegami z bláznivej série Jackass sú na bode mrazu a neobjavil sa ani v minuloročnom štvrtom pokračovaní.

Okrem toho sa mu rozpadol aj vzťah s manželkou a matkou jeho syna Nikki. Tá momentálne odmieta, aby sa Margera stretával s ich synom, pretože je závislý na alkohole a drogách. 

To sa samozrejme nestretlo s jeho pochopením a z celej situácie je poriadne zúfalý. V najnovšom videu, ktoré zverejnil magazín TMZ, sa dokonca vyhráža tým, že ak svojho syna neuvidí, tak sa predávkuje.

„Toto je oznam pre všetkých, ktorým na mne záleží. Phoenixa som nevidel dva mesiace a som z toho nahnevaný. Každý deň plačem, pretože mi chýba. Nikki ma privádza do šialenstva, takisto ako moja mama a môj otec, ktorý mi hovorí že som tučný niktoš a závislák. Idem sa zdrogovať a budem to robiť dovtedy, pokým nebudem mŕtvy alebo pokiaľ neuvidím Phoenixa. Takže Nikki alebo ktokoľvek, kto mi chce pomôcť, začnite na tom pracovať, chcem Phoenixa," povedal Margera.

Toto správanie mu však jeho syna zrejme nevráti. Práve naopak... „Takto závislosť nefunguje. Správanie druhých ľudí vás nenúti piť. Toto je typický obranný mechanizmus a ukazuje to, že predchádzajúce liečenia mu vôbec nepomohli. Človek musí zobrať zodpovednosť za svoje skutky. Nikki dúfa, že Bamovi sa podarí skončiť so závislosťou pre dobro jeho a ich syna," odkázal právnik jeho manželky.

Bam Margera
Zobraziť galériu (2)
Bam Margera  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: JackassBam Margera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu