Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Obrovská TRAGÉDIA: Zomrela herečka (†38) z obľúbeného seriálu... Bola TEHOTNÁ a v aute viezla 3 deti!

Frankie Hough zomrela pri tragickej autonehode.
Frankie Hough zomrela pri tragickej autonehode. (Zdroj: pixabay)

LONDÝN - Umelecký svet zasiahla mimoriadne smutná správa. Britská herečka Frankie Hough (†38), známa zo seriálu Hollyoaks, prišla o život pri tragickej autonehode. Správa je o to smutnejšia, že pod srdcom nosila svoje nenarodené dieťa. V aute navyše viezla ďalšie 3 deti. Dve z nich utrpeli vážne zranenia!

Tragédia sa stala ešte pred mesiacom, no až teraz smutnú správu oznámil herečkin kolega fanúšikom seriálu Hollyoaks, v ktorom spolu hrali. „Práve som sa dopočul tú najšokujúcejšiu, najznepokojivejšiu správu za posledné obdobie,“ napísal Paul Danan na sociálnej sieti Instagram. „Táto úžasná herečka stvárňovala postavu "Jess" v seriái Hollyoaks, kde hrala spolu so mnou takmer 4 roky.“ 

Ako prvý správu o smrti mladej ženy priniesol server Sky News. Tragédia sa stala na diaľnici M66, kde do herečkinho auta vrazil 22-ročný muž na BMW. Frenkie podľa zverejnených informácií odstavila auto na krajnici, aby si mohla zavolať. Mladý vodič si vozidlo nevšimol a došlo k hrozivej zrážke.

Okrem herečky sa v aute nachádzali aj ďalšie 3 deti - herečkini dvaja synovia Thomas (9) a Rocky (2) a synovec Tobias (4). Starší syn a jeho bratranec utrpeli vážne zranenia. Oboch spolu s Frankie letecky transportovali do nemocnice, kde 38-ročná tehotná žena zraneniam podľahla. Česť jej pamiatke!

Viac o téme: Frankie HoughHollyoaks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu