Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Obrovská TRAGÉDIA: Zomrela len 29-ročná herečka... Spadla zo schodov!

Park Soo Ryun sa stal osudným nešťastný pád zo schodov.
Park Soo Ryun sa stal osudným nešťastný pád zo schodov. (Zdroj: Getty Images)

JEJU - Hudobný svet zasiahla mimoriadne smutná správa. Vo veku len 29 rokov zomrela obľúbená juhokórejská herečka Park Soo Ryun. Osudným sa jej stal pád zo schodov. Záchranári jej už pomôcť nedokázali!

Smutná udalosť sa stala v nedeľu popoludní na juhokórejskom "ostrove bohov" Jeju, kam Par Soo Ryun priletela kvôli vystúpeniu. To mala mať v pondelok. Zo schodov však spadla tak nešťastne, že okamžite upadla do kómy a zachrániť sa ju nepodarilo ani privolaným záchranárom. Po pokusoch o resuscitáciu ju vyhlásili za mozgovo mŕtvu. 

Detaily toho, ako k pádu došlo, či z akej výšky herečka padala, nie sú známe. Mŕtvy však bol len jej mozog, preto sa rodičia rozhodli urobiť dojemný čin. „V bezvedomí je len jej mozog, ale srdce jej stále bije. Musí existovať niekto, kto ho urgentne potrebuje. Ako jej matka a otec budeme môcť žiť s útechou pri myšlienke, že jej srdce odičlo k niekomu a bije,“ vyjadrila sa jej mama. 

No, bohužiaľ, ani to sa napokon nepodarilo. Medzičasom totiž herečka odišla definitívne. Posledná rozlúčka s ňou sa konala priamo v nemocnici, pohreb bol hneď na druhý deň, v utorok dopoludnia. Česť jej pamiatke! 

Viac o téme: Park Soo Ryun
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu