Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Shannen Doherty sa po operácii mozgu objavila na verejnosti: Pohľad na FOTO slávnej herečky poteší všetkých jej fanúšikov!

Shannen Doherty Zobraziť galériu (2)
Shannen Doherty (Zdroj: Instagram S.H.)

MALIBU - Len pred nedávnom zdieľala americká herečka Shannen Doherty (52) správy o tom, že sa jej rakovina rozšírila aj do mozgu. Po sériách príspevkov na sociálnych sieťach sa po dlhšej dobe objavila na verejnosti a aj napriek náročným chvíľam ju neopúšťa úsmev na tvári.

Pre Shannen Doherty boli posledné roky jej života poriadne náročné. Známa herečka totiž už dlhšiu dobu bojuje s rakovinou a počas tohto mesiaca informovala o tom, že sa jej táto zákerná choroba rozšírila aj do mozgu.

O svojom zdravotnom stave otvorene hovorila prostredníctvom sociálnych sietí a jej cieľom bolo toto ochorenie opísať tak, ako v skutočnosti vyzerá. Po prvýkrát od zverejnenia týchto príspevkov sa však objavila aj na verejnosti.

A treba povedať, že jej zábery potešili každého jej fanúšika. Doherty sa totiž ukázala pred jednou z reštaurácii v Malibu a na jej tvári nechýbal široký úsmev, ktorý bol po zlých správach z posledných týždňov pozitívnym momentom.

Shannen Doherty
Zobraziť galériu (2)
Shannen Doherty  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Shannen Doherty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu