Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

NOVÉ SPRÁVY o stave Brendy z Beverly Hills, ktorá bojuje s RAKOVINOU: Krásne GESTO od fanúšikov!

Shannen Doherty Zobraziť galériu (2)
Shannen Doherty (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - S menom Shannen Doherty (52) sa v poslednej dobe spájali hlavne smutné správy. Jej život totiž ničí rakovina, kvôli ktorej musela nedávno podstúpiť operáciu mozgu. K zdravotnému stavu známej herečky sa najnovšie vyjadril jej kolega a dlhoročný priateľ Brian Austin Green (50).

Slávna herečka prežívala v posledných mesiacoch mimoriadne náročné obdobie. Okrem dlhoročného boja s rakovinou ju potrápil aj skrachovaný vzťah. V apríli tohto roka sa totiž verejnosť dozvedela o tom, že jej 11-ročné manželstvo s Kurtom Iswarienkom sa rozpadlo.

Počas leta následne svetu oznámila, že sa jej zdravotný stav zhoršil a rakovina sa jej rozšírila aj do mozgu. Herečka absolvovla operáciu a momentálne sa snaží so zákernou chorobou bojovať zo všetkých síl, v čom jej pomáhajú aj blízki priatelia. Jedným z nich je napríklad herec Brian Austin Green. Ten si s Doherty zahral v legendárnom seriáli Beverly Hills 90210.

V najnovšom rozhovore sa Green vyjadril aj k zdravotnému stavu Doherty. Pre magazín E! News vyslovil svojej kolegyni obrovskú poklonu, ktorá jej môže v tomto náročnom období veľmi pomôcť. „Momentálne sa má veľmi dobre. Je veľmi odolná. Z mojich známych je práve ona tá, ktorá môže takto náročný boj vyhrať," povedal Green.

Táto dvojica sa spoločne objavila aj na akcii 90's Con, kde sa stretli nadšenci seriálov z 90. rokov. Jednou z hlavných udalostí bola aj účasť hercov zo spomínaného seriálu Beverly Hills 90210 a najväčšie ovácie si vyslúžila práve Doherty. „Ďakujem vám veľmi pekne. Viete, ako veľmi rada plačem. Takže ďakujem," povedala podľa magazínu People herečka, ktorú tento aplauz dojal k slzám.

Viac o téme: Shannen Doherty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu