Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Slávna speváčka zostala v poriadnom šoku: Fanúšik po nej hodil ostatky mŕtvej matky!

Pink Zobraziť galériu (2)
Pink (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Aj napriek tomu, že hviezda jej kalibru počas kariéry zažila naozaj všeličo, z tohto zostala v totálnom šoku. Speváčke Pink (43) totiž počas koncertu pristálo na pódiu vrecúško, v ktorom bol popol matky jedného z fanúšikov. Známu hudobníčku to pochopiteľne poriadne zaskočilo.

Americká speváčka Pink je momentálne na svojom turné s názvom Summer Carnival Tour a počas víkendu sa predstavila v Londýne, kde v sobotu a nedeľu fanúšikom zaspievala svoje najväčšie hity.

Pink
Zobraziť galériu (2)
Pink  (Zdroj: SITA)

Počas jedného z koncertov však na pódiu pristálo vrecúško, ktoré umelkyňu okamžite zaujalo. Keď ho zdvihla, tak jej človek, ktorý ho tam hodil, povedal, že ide o popol jeho zosnulej matky. Z reakcie Pink bolo jasné, že ju táto situácia poriadne zaskočila.

„Počkať, toto je tvoja mama? Naozaj neviem, čo si mám o tomto myslieť," povedala speváčka, ktorá sa najskôr nervózne zasmiala a následne položila vrecúško na zem. Po krátkom prerušení však pokračovala vo vystúpení a fanúšikom ukázala, prečo patrí medzi najlepšie speváčky svojej generácie.

Video sa okamžite začalo šíriť sociálnymi sieťami a fanúšikovia takéto správanie skritizovali. „Zvládla to veľmi dobre, pretože keby dal niekto mne popol jeho matky, tak by som bola naštvaná," napísal jeden z nich. „Ľudia stratili zábrany. Vôbec sa nečudujem, že niektoré celebrity sú chladné a zdržanlivé," pridal sa ďalší.

Viac o téme: Pink
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu