Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vyčíňanie bláznivého fanúšika: Vyliezol na pódium a slávnu speváčku... Preboha!

Ava Max
Ava Max (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Udrel ju priamo na pódiu. Speváčka Ava Max (29) zažila počas svojho koncertu situáciu, ktorú nečakal nikto z prítomných. Počas vystúpenia sa na pódium dostal jeden z divákov, ktorý k hudobníčke pristúpil a dal jej facku.

Pred pár dňami sme vás na Topkách informovali o tom, že na speváčku Bebe Rexha počas jej koncertu zaútočil fanúšik. Ten do nej hodil telefón, ktorý jej spôsobil poriadny monokel a predčasný koniec šou.

Podobná situácia sa však odohrala aj o pár dní neskôr. Počas utorkového koncertu Avy Max mal totiž potrebu zaútočiť na hlavnú hviezdu aj ďalší fanúšik. Ten pribehol na pódium a hudobníčke dal facku. Útok prerušil jeden z ochrankárov, ktorý nakoniec muža odviedol. Speváčka svoj koncert dokončila a k celému incidentu sa vyjadrila počas včerajšieho dňa.

@popbase A fan jumped on the stage and ‘slapped’ #avamax during her concert in Los Angeles. #foryou #fyp #popculture #fypシ ♬ original sound - Pop Base

„Dal mi takú facku, že mi dokonca poškrabal moje oko zvnútra. Už nikdy sa nedostane na žiadnu šou. Ďakujem všetkým fanúšikom v Los Angeles, ktorí boli neuveriteľní," napísala na svojom profile na sociálnej sieti Twitter.

Viac o téme: Ava Max
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu