Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Náhla SMRŤ známeho herca (†58): Fanúšikovia oplakávajú hviezdu Thora či Vikingov!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay)

LONDÝN - Filmový svet zasiahla veľmi smutná správa. Britský herec Ray Stevenson, ktorý si zahral vo viacerých známych filmoch, ako je napríklad Thor, zomrel vo veku 58 rokov. Informáciu potvrdila spoločnosť, ktorá tohto umelca zastupovala.

Ray Stevenson sa narodil v meste Lisburn v Severnom Írsku. Počas svojho života sa preslávil hlavne pre svoj herecký talent, vďaka ktorému si zahral vo viacerých úspešných filmoch či seriáloch.

Ray Stevenson
Zobraziť galériu (3)
Ray Stevenson  (Zdroj: Open Road Films)

Medzi ne sa radia filmy, ako napríklad Thor, Memory, Kráľ Artuš či G.I. Joe 2. Okrem toho sa objavil aj vo viacerých seriálových hitoch, ako sú Vikingovia, Rím alebo Čierne vlajky. Počas dnešného dňa sa však jeho fanúšikovia dozvedeli smutnú správu.

Len pár dní pred jeho narodeninami totiž spoločnosť Viewpoint, ktorá Stevensona zastupovala, potvrdila pre viaceré svetové médiá informáciu o jeho smrti. Aj keď zatiaľ nie sú známe žiadne detaily a ani príčina smrti, podľa BBC bol posledné dni hospitalizovaný na talianskom ostrove Ischia, kde natáčal film Cassino in Ischia.

Ray Stevenson
Zobraziť galériu (3)
Ray Stevenson  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Ray Stevenson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu