Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hviezdna Dua Lipa PRVÝKRÁT v spoločnosti v novou láskou: Zbalila francúzskeho režiséra!

Dua Lipa Zobraziť galériu (2)
Dua Lipa (Zdroj: SITA)

CANNES - Vo francúzskom meste Cannes už zopár dní prebieha prestížny Medzinárodný filmový festival. V piatok sa na červenom koberci objavila aj slávna Dua Lipa (27). A neprišla sama, po prvýkrát do spoločnosti priviedla aj svojho nového priateľa. Zbalila francúzskeho režiséra!

O tom, že britská speváčka Dua Lipa má nového priateľa, sa hovorí už zopár mesiacov. Dvojicu po prvýkrát načapali paparazzi vo februári pri odchode z večierku v Londýne. No a v piatok sa zaľúbenci bok po boku objavili už aj v spoločnosti, konkrétne na filmovom festivale v Cannes. 

Galéria: Dua Lipa

Speváčka zbalila uznávaného francúzskeho režiséra Romaina Gavrasa (41), ktorý režíroval napríklad videoklip Kanyeho Westa k pesničke No Church in the Wild či klip k piesni Bad Girls raperky M.I.A. Známy je tiež svojim vzťahom s Ritou Orou, s ktorou tvoril pár približne 6 mesiacov. 

Dvojica prišla podporiť film Omar La Fraise o gangstrovi na úteku. A veľmi im to spolu pristalo. Obaja sa zladili do čiernej - zatiaľ čo režisér mal na sebe čierny oblek s bielou košeľou a čiernou kravatou, Dua Lipa siahla po zaujímavo strihanej róbe od módneho domu Chanel. 

Hviezdna Dua Lipa PRVÝKRÁT
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Dua LipaRomain Gavras
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu