Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Slávna kráska (52) pózovala pre plavkový magazín... Wau! Hotová bohyňa

Padma Lakshmi Zobraziť galériu (5)
Padma Lakshmi (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - V plavkách vyzerá jednoducho neskutočne! Reč je o známej televíznej kuchárke menom Padma Lakshmi, ktorá sa v mladosti živila ako modelka. Ani v zrelšom veku však nepatrí do starého železa, čo dokazujú aj fotky v najnovšom vydaní slávneho plavkového magazínu Sports Illustrated. Veď, pozrite!

Pózovať pre známy plavkový magazín je veľká prestíž a splnený sen mnohých žien. Ani Padma Lakshmi sa netají tým, že keď prišla táto ponuka, bola ozaj veľmi nadšená. Spočiatku si dokonca myslela, že ide len o žart. 

„Keď som mala 20 alebo 30 rokov a bola som modelkou, tak som očakávala, že sa to možno stane, ale nestalo sa. Tak som si povedala, že moja loď už zrejme odplávala... A teraz sa mi to deje v tomto veku. Má to oveľa sladšiu príchuť," uviedla pre Page Six krásna tmavovláska. 

Podľa vlastných slov mala len zhruba 3 týždne, aby sa dostala do formy. Ako dodala, diéty nikdy nedržala. Avšak v posilňovni vedela na svojej postavičke poriadne zapracovať. Tie tri týždne pred fotením cvičila každý jeden deň. Nuž, a výsledok stojí skutočne za to. 

„Dúfam, že keď toto vidia mladé ženy, tak si uvedomia, že pred sebou majú dlhý život,” uviedla slávna tmavovláska. „A všetky tie skúsenosti a múdrosť vás robia zaujímavejším človekom,” dodala očarujúca päťdesiatnička, ktorá môže byť pre mnohé dámy veľkou inšpiráciou.

 

Viac o téme: Padma Lakshmi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu